Viarom

Date cheie


VIAROM este o societate de construcții cu capital integral privat, parte a grupului francez EUROVIA, specializată în lucrări de infrastructură de transport și construcții edilitare.


EUROVIA Franța, una din cele 4 companii ale grupului VINCI, prezentă în 15 țări, cu 300 de agenții de lucrări rutiere și feroviare, 37.000 de șantiere în 2015, peste 80 de milioane de tone de agregate produse pe an în carierele proprii, peste 21 de milioane de tone mixturi asfaltice produse anual în cele 328 de unități de producție, lider mondial în domeniul construcțiilor de drumuri, cu o cifră de afaceri de 7,9 Mld euro în 2015.


Societatea VIAROM a fost înființată în anul 2001 și în acest moment este reprezentată în teritoriu prin agențiile din București, Iași, Cluj și Grand Travaux Brașov. 


VIAROM dispune de un nucleu de personal format din aproximativ 300 de persoane, cu experiență în domeniul construcțiilor.

Societatea are certificate următoarele sisteme: sistemul de management integrat (calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională) în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.


Strategia companiei se axează pe creșterea virtuoasă, dezvoltarea produselor, abordarea unor noi domenii de activitate/producție și participarea, alături de EUROVIA/VINCI, la proiectele de tip PPP din România. Dorința puternică a societății este să atragă din ce în ce mai multe competențe individuale și talente, să reprezinte un punct de referință în domeniile afacerilor sale și să fie un partener de încredere pentru clienții săi.

Cifre cheie 2015

Cifre cheie 2016
Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates