Viarom

Calitate

MANAGEMENTUL CALITATII TOTALE

Managementul Calitatii Totale, implementat in societatea noastra, a luat in considerare toate procesele distincte din cadrul organizatiei: inovarea si transferul de tehnologie, aprovizionarea, prestarea serviciilor si fabricarea produselor, asigurarea si controlul calitatii, activitatea ofertare-comercial, activitatea contabil-financiara, activitatile de resurse umane, sanatatea si securitatea in munca, mediu, marketing, mecanizare.
Principiile si regulile proprii care au fost aplicate in cadrul societatii si care au stat la baza imbunatatirii permanente a calitatii si implicit a dezvoltarii VIAROM sunt:

- Asigurarea calitatii si a climatului necesare imbunatatirii permanente a calitatii activitatilor, proceselor, produselor si serviciilor.
- Controlul de calitate al tuturor fazelor de proiectare, al materialelor, al proceselor tehnologice si de executie pe parcursul desfasurarii proceselor de executie. Introducerea autocontrolului tehnic si crearea conditiilor ca fiecare angajat sa fie capabil sa realizeze calitatea ceruta.
- Identificarea problemelor privind calitatea prin perfectionarea continua a sistemului de asigurare a calitatii, prin analiza lunara a rezultatelor si prin implicarea intregului personal.
- Instruirea profesionala, actualizarea cunostintelor si informarea permanenta a personalului.
- Cresterea capacitatii de comunicare interna prin asigurarea cooperarii, transparentei si parteneriatului.
- Realizarea de actiuni continue pentru creativitate si introducerea "noului" prin implicarea conducerii societatii.

LABORATORUL DE ANALIZE ȘI INCERCARI VIAROM

Avand in vedere prioritatea societatii VIAROM in a demonstra sie insasi si clientilor ca cerintele acestora privind calitatea serviciilor prestate, respectiv a produselor furnizate au fost indeplinite, LABORATORUL DE ANALIZE SI INCERCARI IN CONSTRUCTII GRAD II este structurat pe 5 profiluri de incercari, astfel:

- GTF (geotehnica si teren fundare),
- ANCFD (agregate naturale pentru cai ferate si drumuri),
- MBM (materiale pentru betoane si mortare),
- MD (materiale pentru drumuri) si
- D (drumuri).

LABORATORUL DE ANALIZE ȘI INCERCARI îN CONSTRUCTII este un laborator autorizat grad II, cu autorizatia ISC nr. 2948 emisa in 05.09.2014 cu sediul in Chitila, Sat Rudeni, judetul Ilfov. Laboratorul Central dispune de trei laboratoare de unitate care deservesc Statiile de mixturi asfaltice amplasate in Brasov, Cluj si Iasi si doua laboratoare mobile pentru Agentiile Iasi si Grands Travaux. Laboratoarele de unitate asigura controlul materiilor prime aprovizionate, controlul mixturilor asfaltice si al emulsiilor fabricate, in timp ce laboratoarele mobile verifica procesele de executie realizate si calitatea materialelor aprovizionate, inainte de a fi puse in opera.


Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates