Viarom
Prima pagina » Cariere

Cariere


VIAROM Construct, prezentă pe piața din România din 2001, parte a Grupului francez Eurovia/Vinci, cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor caută cei mai buni profesioniști să se alăture echipei noastre. 
 
Construită împreună cu oameni experimentați, ambițioși și devotați, capabili să depășească cele mai neașteptate provocări în dezvoltarea unor proiecte complexe, VIAROM Construct a reușit de-a lungul timpului să coordoneze și să implementeze proiecte importante în domeniul în care activează, dar mai ales să se impună prin calitatea lucrărilor, echipa de excepție și orientarea către rezultate. VIAROM Construct dispune de 4 Agenții amplasate strategic în teritoriu (București, Brașov, Cluj, Iași) prin care acoperă o gamă variată de servicii, de la infrastructură rutieră și dezvoltare urbană, la producție industrială și proiectare. 
 
Candidează cu succes. Construim împreună!
În VIAROM Construct apreciem experiența, loialitatea, abilitățile personale & profesionale și noile idei. Acordăm o deosebită atenție formării continue prin training-uri de specialitate organizate în țară și în străinătate.
Daca ești interesat să ni te alături, te rugăm să consulți lista posturilor vacante. 
Poți aplica pentru pozițiile care prezintă interes pentru tine trimițând un CV la .
Ne poți găsi și pe Linkedin. Trimite CV


Nume si Prenume*:
Oras/Sector*:
Telefon*:
E-mail*:
Subiect*:
Document CV*: (maxim 5MB, *.pdf, *.doc, *.docx)
Mesaj*:
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii
Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates