Viarom
Prima pagina » Prioritati » Resurse umane

Resurse umane 
Activitatea și proiectele care se desfășoară în cadrul Departamentului Resurse Umane urmează linia obiectivelor Grupului, respectiv ale programului intitulat “Omul potrivit la locul potrivit”, cu cele patru etape specifice: Recrutare, Pregatire, Evolutie si Asigurare sanatate si securitate.

Viarom Construct își propune să angajeze și să dezvolte programe de dezvoltare pentru tinerii stagiari dornici să lucreze și să dobândească experiență într-o mare companie. Scopul este de a oferi tinerilor șansa unui start profesional într-o organizație competitivă pe piața muncii. Vom stimula potențialul creativ al angajaților și îl vom valorifica într-un mod eficient. Prin politica sa de resurse umane, Viarom continuă să ofere angajaților un cadru de dezvoltare potrivit.

Dezvoltarea competențelor tehnice, profesionale și manageriale ale angajaților Viarom a fost și rămâne un punct cheie în strategia de resurse umane. Vom continua formarea și dezvoltarea profesională a salariaților prin participarea la cursuri de pregătire în diferite domenii: tehnice, de dezvoltare a competențelor manageriale, de formare în domeniul sănătății și securității în muncă, de actualizare a cunoștințelor privind modificările legislative, de formare și dezvoltare profesională privind execuția procedeelor speciale (tratamente, șlam bituminos și reciclare) și stagii de formare în cadrul Grupului Eurovia.

Evaluarea performanțelor și motivarea angajaților Viarom rămâne o preocupare continuă. Viarom are o poziție de angajator responsabil prin asigurarea de locuri de muncă durabile și prin asocierea salariaților la performanță economică în spiritul standardelor, culturii și codului de etică ale grupului.

Plan de economisire pentru angajați
începând din 2012, compania Viarom a aderat la planul de economisire rezervat exclusiv angajaților din Grupul Vinci, cunoscut sub denumirea de Castor, care le permite acestora achiziționarea de acțiuni Vinci în condiții avantajoase. Planul a fost gândit special pentru a veni în sprijinul angajaților și pentru a împărți cu aceștia roadele performanței Grupului.


Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates