Viarom
Prima pagina » Prioritati

Prioritati


 

Echipa

Competențele profesionale se transpun în optimizarea activității și eficientizarea proiectelor. Pregătirea continuă și prospectarea pieței pentru găsirea celor mai buni profesioniști rămân punctele cheie ale dezvoltării companiei.

Securitatea muncii

Cel mai important obiectiv al societății VIAROM în domeniul securității și sănătății în muncă este  menținerea și dezvoltarea capacității de muncă, securitatea și sănătatea angajaților în cadrul proceselor de muncă și prevenirea accidentelor de muncă și bolilor profesionale.

Protecția mediului

Viarom este unul din jucătorii responsabili din domeniul construcțiilor. Acest lucru se reflectă în activitatea agențiilor și a echipelor noastre care contribuie la protejarea mediului prin concepte ca ”green growth” sau ”protecția biodiversității”.  

Un accent deosebit se pune pe durabilitatea lucrărilor în timp și rezistența la variații și amplitudini mari ale factorilor climatici sau mecanici provocați de punerea în folosință. Maximizarea durabilității înseamnă minimizarea consumului, iar aceasta este promisiunea Viarom pentru România de mâine.

 Puteți afla mai multe detalii în meniurile dedicate ce pot fi accesate sub butonul Valori din antet. 
 


Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates