Viarom
Prima pagina » Despre noi

Despre noi


Compania Viarom face parte din Grupul EUROVIA/VINCI și oferă la nivel național soluții integrate de mobilitate, gândite astfel încât să stimuleze dezvoltarea locală prin realizarea unei infrastructuri performante.

Evoluția Viarom, înființată în anul 2001, este susținută de managementul performant și de un plan strategic care creează toate premisele ca, până în anul 2020, compania să-asume rolul de lider pe piața regional în domneiul infrastructurii de transport.

Construită împreună cu oameni experimentați, ambițioși și devotați, capabili să depășească cele mai neașteptate provocări în dezvoltarea unor proiecte complexe, VIAROM a coordonat si implementat proiecte importante în domeniul în care activează, dar mai ales s-a impus prin calitatea lucrărilor, echipa de excepție și orientarea către rezultate.

Viarom are 4 agenții amplasate strategic în teritoriu (București, Brașov, Cluj, Iași) care acoperă o gamă variată de servicii, de la infrastructură rutieră și dezvoltare urbană, la producție industrială și proiectare.


Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates