Viarom
Webmail
Prima pagina » Despre noi

Despre noi


Viarom este o societate de construcții nființată n anul 2001, cu capital integral privat, parte a grupului francez EUROVIA, specializată n lucrări de infrastructură rutieră, dezvoltare urbană, servicii și mentenanță.
Beneficiind de experiența Grupului n materie de finanțare, proiectare, construcție, exploatare și ntreținere, Viarom are capacitatea de a mbina aceste calități pentru satisfacerea clienților săi. n acest sens, Viarom intenționează să devină un promotor important al proiectelor bazate pe criterii de performanță ntreținere pe termen lung, gestionarea rețelelor ct și al proiectelor de tip PPP.
Principalele obiective urmărite de Viarom sunt: creșterea virtuoasă, dezvoltarea produselor și achizițiilor, implantarea strategică n teritoriu, dar și implicarea n noi domenii de activitate și de producție.
Dorința puternică a societății este să atragă din ce n ce mai multe competențe individuale și talente, să reprezinte un punct de referință n domeniile afacerilor sale și să fie un partener de ncredere pentru clienții săi.

Facebook Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates