Viarom
Prima pagina » Bursier VIAROM, premiat la Sesiunile Stiințifice ASCUT

Bursier VIAROM, premiat la Sesiunile Stiințifice ASCUT10 Aug 2018
Dumitru Borodin, bursier VIAROM a câștigat Premiul I la Sesiunile Științifice organizate de Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Constructori din Facultatea de Construcții (ASCUT) din Cluj, cu lucrarea âProiectarea suprastructurii viaductului de la km 66 + 030 pe autostrada Sebeș â Turdaâ. În concurs au fost 69 de echipe formate din sudenți ai facultăților tehnice de construcții din Cluj, București, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara.

Dumitru este student în ultimul an la Universitatea Tehnică de Construcții din București și beneficiarul bursei de merit acordată de Viarom anul trecut, pe durata a 10 luni, ca urmare a implicarii lui deosebite în programul âExperienta ta practica @Viaromâ. Dimitri a continuat ca și angajat Viarom pe durata vacanței de vară, în cadrul Laboratorului București.
Dimitri se va alătura echipei RBU în calitate de angajat full time începând cu luna august 2018, imediat după absolvire și va continua în paralel cu un masterat la Universitatea Tehnică de Construcții din București.
Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates