Viarom
Prima pagina » Universitatea âAltfelâ și Experiența ta practică@VIAROM continuă și în 2018

Universitatea âAltfelâ și Experiența ta practică@VIAROM continuă și în 201810 Aug 2018
În data de 18 mai Viarom a participat la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, ediția 17, organizată de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca. Reprezentanții nostri au interacționat cu participanții la simpozion atât în cadrul unor discuții libere și prezentări, cât și prin prezența în zona de standuri și workshop-uri.
De asemenea, în data de 24 mai Viarom a participat la evenimentul âSalon de Cariereâ, organizat de Universitatea de Construcții din București alături de alte 11 companii de profil care au susținut prezentări în scopul de a-i convinge pe studenți să le aleagă drept viitori angajatori. Viarom și-a prezentat cu succes oferta pentru studenți, fiind compania clasată pe locul I între preferințele acestora în privința stagiilor de practică.
Astfel, mai bine de 30 de studenți dornici să ia contact cu specialiștii VIAROM s-au înscris în programul Universitatea âAltfelâ din data de 8 iunie atât la Cluj cât și la Bucuresti, o parte dintre aceștia continuând în programul âExperiența ta parctică @ Viaromâ organizat în luna iulie.
Participarea Viarom la astfel de evenimente urmărește consolidarea unei imagini de bun angajator și selectarea celor mai performanți absolvenți în vederea angajării.
Linkedin

Copyright @ 2018 Viarom. All rights reserved.

Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates